fbpx

Hvis ingen Runner har taget din ordre indenfor 1 time, så kan det være fordi at du har lavet en for snævert deadline (alternativt at din deadline er skrevet på en diffus måde – feks. betyder “hurtigst muligt” en time for nogle, og en uge for andre). Hvor hurtigt vi kan komme varierer meget fra dag til dag, og fra område til område. Vores generelle tidshorisont er at hvis man bestiller inden kl 10, så kan vi typisk have din cykel fikset inden dagen er omme.

Hvis en Runner i dit område ikke kan komme indenfor din deadline (eller er usikker på hvad du mener), har denne mulighed at tilbyde et andet tidsrum. Dette har blevet gjort i dit tilfælde, og du kan se tilbudte tider nedenunder. Du behøver ikke være hjemme i dette tidsrum, såfremt der er adgang til din cykel (låst på andet hjul, gemt nøgle etc.).

Hvis du accepterer en tilbudt tid, er din ordre dermed booket til den tid – og du modtager en bekræftelse på sms/mail med din Runners navn og kontaktoplysninger. I kan så kommunikere direkte med hinanden, feks. ift. at aftale mere eksakt tid, adgang til cykel, eller omkring reparationen.

Hvis du ikke accepterer nogen af nedenstående tidsrum, er din ordre fortsat “åben”, og kan fortsat tages af en Runner såfremt de kan komme indenfor din deadline. Du kan dermed vælge at vente lidt endnu (BikeRunner giver besked hvis vi er nødt til at aflyse helt eller opdatere tid). Men hvis din deadline kan opfattes som diffus, skal du med fordel sende en sms på 44 10 84 87 og præcisere, eller give nye forslag på dage/tider. De kan vi så kommunikere videre til Runner netværket, og det forhøjer dine chancer til at (hurtigere) finde en Runner.

TILBUD PÅ TID: {{offer.offer.date}} {{offer.offer.time}} FLEXIBILITET: {{offer.offer.flexibilityInMinutes}} minutter, Besked fra Runner: {{offer.offer.bikeRunnerComment}}
Du har allerede accepteret et tilbud på denne ordre
Du har nu accepteret denne tid. Du modtager indenfor kort tid en bekræftelse på mail og sms

FLEXIBILITET: plus eller minus Runneren kan komme ift. tiden