fbpx

BikeRunner's cykelservice

Mobil Cykelservice

BikeRunner tilbyder mobil cykelservice af punktering. Vi sender en “Runner” afsted til dig. Du kan selv beskrive i din bestilling hvordan/hvornår du ønsker at det skal foregå. En Runner kan komme i et specifikt tidsrum, eller bare hurtigst muligt. Vi lapper, eller skifter slange og evt. dæk (se nedenfor). Hvis der er adgang til hjulet, behøver du ikke være til stede når Runneren kommer. Du betaler efterfølgende gennem en MobilePay faktura som du får på email.

Lapning af slange - 149 DKK

Der er ikke mange cykelsmede, der udfører lapning idag. Det er fordi at det ikke kan betale sig for cykelsmeden – prisen er lavere, og det tager længere tid end at skifte slangen. Men en BikeRunner synes ikke at du skal betale for en ny slange, hvis der ikke er brug for det! Det kan dog være sådan, at Runneren vurderer at det er nødvendigt at skifte slange – og så har du mulighed at godkende det på forhånd, så Runneren stadig kan få fikset din cykel umiddelbart på stedet.

Skift af slange - 249 DKK

Når du bestiller et skift af din slange, så er det en stor hjælp hvis du har mulighed for at skrive i bestillingsformularen hvilken størrelse slange/dæk du bruger. Du kan altid kigge på inskriptionen i dækket, hvor det står. Hvis du ikke har mulighed for det – så var ikke urolig, vi skal nok finde ud af det! Hvis Runneren vurderer at du også har brug for et nyt dæk, så vil han/hun altid tage kontakt til dig for at høre om du ønsker det inden der bliver sat et nyt dæk på.

Ny slange + dæk - 498 DKK

Hvis du kan se revner eller huller i dit dæk, så er det nok sådan at du også skal have et nyt dæk. En Runner bruger gode standarddæk fra anerkendte mærker, og kan dermed skifte dæk på de fleste typer af standardcykler og el-cykler i forskellige størrelser. Hvis du ønsker en helt specielt type dæk, så er det ikke sikkert at en Runner kan udføre opgaven  – men du er altid velkommen til at tage kontakt, og så bliver det løst hvis muligt.