BikeRunner's cykelservice

Mobil Cykelservice

Al cykelservice BikeRunner tilbyder er mobil cykelservice af punktering. Vi sender en “Runner” afsted til dit valg af adresse. Du kan selv beskrive i din bestilling hvordan/hvornår du vil at det skal foregå. En Runner kan komme i et specifikt tidsrum, eller hurtigst muligt. Vi lapper, skifter slange og dæk (se nedenfor). Hvis der er adgang til hjulet, behøver du ikke være til stede når Runneren kommer. Du betaler nemt efterfølgende gennem en MobilePay faktura du får på email.

Lapning af slange - 150 DKK

Der er ikke mange cykelsmede, der udfører lapning idag. Det er fordi at det ikke kan betale sig for cykelsmeden – prisen er lavere, og det tager længere tid end at skifte slangen. Men en BikeRunner synes ikke at du skal betale for en ny slange, hvis der ikke er brug for det! Det kan dog være sådan, at Runneren vurderer det som nødvendigt at skifte slange – og så har du mulighed at godkende det skift på forhånd, så at Runneren stadig kan få fikset din cykel umiddelbart på stedet når denne er der.

Skift af slange - 250 DKK

Når du bestiller et skift af din slange, så er det en stor hjælp hvis du har mulighed at skrive i bestillingsformularen hvilken størrelse slange/dæk du bruger. Du kan altid kigge på inskriptionen i dækket, hvor det står. Hvis du ikke har mulighed for det – så var ikke urolig, vi skal nok finde ud af det! Hvis Runneren vurderer at du også har brug for et nyt dæk, så vil en altid tage kontakt til dig for at høre hvis du ønsker det inden der bliver sat et nyt dæk på.

Ny slange + dæk - 500 DKK

Hvis du kan se revner eller huller i dit dæk, så er det nok sådan at du også skal have et nyt dæk. En Runner bruger gode standarddæk fra anerkendte mærker, og kan dermed skifte dæk på de fleste typer af standardcykler og el-cykler i forskellige størrelser. Hvis du ønsker et helt specielt type dæk, så er det ikke sikkert at en Runner kan udføre opgaven  – men du er altid velkommen til at tage kontakt, og så bliver det løst hvis muligt.