fbpx

Express ordre i København

  Som noget nyt har vi indført en Express service ved lapning, hvor vores travle Runners sætter dig forrest i køen, og starter reparationen af din cykel indenfor 2 timer. I forsøgsperioden er denne service kun tilgængelig mellem kl 9-15 i Københavns centrum:

   


   

  Prisen er 99kr + standard pris for din reparation. Vi gør vores yderste for at påbegynde reparationen indenfor 2 timer, men hvis vi mod forventning ikke kan overholde dette, betaler du naturligvis ikke ekstra for Express.

   

  Kort tid efter at du udfyldt formularen, modtager du en mail/SMS med info om Runner og tidspunkt (du kan afbestille hvis det ikke passer). Du betaler først efter besøg.

   

  Bestil punkteringsreparation:

   

  Express ordre 99 DKK
   
  Lapning 1 hjul 189 DKKLapning 2 hjul 378 DKK
   

   

   

  Vedhæft et billede af hele din cykel.
  (taget fra siden, sikre at ventilen på dit dæk er med på dit billede)

  Vedhæft et billede af de indgraverede tal i gummiet i dit dæk (der viser størrelsen).
  ( NB: det er IKKE de tal der står ved teksten "Inflate", "BAR", "kPa" eller "PSI")  NB! Hvis du ikke har mulighed for at vedhæfte billeder lige nu kan du sende dem senere direkte til din Runner når du får hans nummer eller til info@bikerunner.dk.

     NB: Hvis du oplever problemer med at sende formularen afsted, så prøv at sende den uden billeder (og send dem på mail eller direkte til din Runner). Hvis det stadig ikke virker så send den samme info som i formularen til  info@bikerunner.dk