fbpx

3 gode grunde til at vælge BikeRunner

bekvemmelighed BikeRunner pige cykler i skogen - nem mobil cykellapning og cykelservice

BEKVEMMELIGHED

Det skal være nemt!

BikeRunner’s løsning er uden sammenligning den nemmeste og bekvemmeste løsning for dig med punktering på cyklen. Fordi vi har så mange Runners, så dækker vi et stort område. Vi er altid tæt på – så vi kan komme hurtigt. Dig, eller nogen anden, skal ikke fragte din cykel nogle steder. Når du bestiller skal du ikke oprette dig eller lignende, du skal en gang betale for du er tilfreds. Du behøver ikke være hjemme, eller ringe til nogen og aftale tid. Du ved altid på forhånd hvad det kommer til at koste. Og det tager rent faktisk kun 1 minut at bestille, og 1 minut at bagefter betale på MobilePay. Kan det blive mere bekvemt egentlig?

BÆREDYGTIGHED

Vi står for et ansvarsfuldt forbrug!

BikeRunner er det mest bæredygtige alternativ på markedet for at få din punktering fikset, med mindre du selv kan/gider lappe din cykel. Der er ikke nogen mekaniker der kommer i en stor varevogn, og/eller nogen der henter og afleverer din cykel nogle steder. Din Runner bor tæt på, så han kommer typisk selv på cykel. Du behøver heller ikke bruge bilen i X antal dage, indtil du fået tid til at fikse din punktering. Din cykel er typisk lappet den samme dag. Og vi lapper rent faktisk– alle gange – når det er muligt! De fleste cykelværksted lapper slet ikke mere, fordi det ikke kan betale sig økonomisk for dem. Men vi synes ikke det er ok at du skal blive tvunget til at købe en helt ny slange, hvis den du har sagtens kan lappes! Vi vil ikke være med og bidrage til unødvendig konsumption og produktion!

bæredygtigthed bikerunner cykel i skogen
Deleøkonomi BikeRunner 2 personer i skogen sammen med deres cykler - Mobil cykelservice

DELEØKONOMI

Vi tror på nye decentraliserede forretningskoncepter!

En deleøkonomisk platform kan defineres som “sætter til rådighed/skaber overblik over, ressourcer (ting eller tjenester) – der allerede er tilgængelige og eksisterende – med henblik på at andre kan låne/købe/bytte/leje de ressourcer”. I vores tilfælde – så er det “venner” i dit egne nabolag, der godt kan finde ud af at lappe en cykel – og som gerne vil gøre det for dig. Der er mange meninger om deleøkonomiske koncepter – der Uber, AirBnb, Happy Helper, Donkey Republic, Gomore med flere indgår, men konceptet er her for at blive. Grundlæggende er det smart – fordi det, omvendt kommercialisme, skaber en cirkulær økonomi.