fbpx

Cykel vask og eftersyn

Har du brug for en klargøring af din cykel? -499kr

Vi vasker og efterser din cykel hjemme hos dig enten i forbindelse med en cykellapning eller for sig selv. Det anbefales, du laver et eftersyn/klargøring/service af din cykel minimum 2 gange om året. Din cykel har brug for vedligeholdelse og lidt kærlighed for at køre optimalt og holde i lang tid. Det anbefales også, at du vasker din cykel, når den er synligt beskidt. Men mange gider ikke gøre det selv eller har ikke tid til at stå med en tandbørste langs med kæden og få olie på hænderne. Vi klarer det for dig!

Hvis det handler om dit barns cykel, vil du selvfølgelig også gerne sikre dig, den er sikker. Er du ikke selv cykelkyndig, er det meget rart, du nemt kan få én ud at checke, at cyklen er, som den skal være før kommende sæson – og samtidig giver den en god vask så den shiner som ny!

hvordan vasker man cyklen - cykelvask og eftersyn cykelservice mobil

Cykelvask og eftersyn 499kr

Når du bestiller en vask/eftersyn, er det godt, hvis din cykel er et sted, hvor der er adgang til vand (hjemme hos dig eller måske på din arbejdsplads). Der behøver ikke være en haveslange, men bare adgang til vand. Hvis der ikke er det, kan Runneren tage din cykel med til nærmeste tankstation og vende tilbage med den – med din tilladelse selvfølgelig. Vi sørger for, din cykel bliver skinnende ren og pudset på alle dele!

Cykeleftersyn 449kr

Når du bestiller en eftersyn af din cykel, renser vi nøje din cykels tandhjul og kæde. Bagefter giver vi kæden og andre vigtige dele og led smørelse/olie. Vi gennemgår din cykel og tjekker, at alt er strammet op og justeret som det skal. Vi pumper selvfølgelig også dine dæk til det korrekte tryk.

Hvis vi opdager nogle fejl eller mangler, der kræver reservedele eller anden kompleks reparation, får du selvfølgelig en rapport på dette. Reservedele eller reparation ud over generel vedligeholdelse/justering/tjek/smørelse, indgår ikke i prisen af dit eftersyn. Hvis det er noget, vi kan klare på stedet, får du et tilbud på det, som du kan tage stilling til. Hvis ikke, så ved du, hvad der skal laves og kan så tage din cykel med til et cykelværksted.

Cykelservice eftersyn vedligholdelse klargøring smørelse