fbpx

GAVEKORT

CYKEL-

REPARATION

GIV EN CYKELREPARATION I GAVE!

Har du en kollega der altid punkterer, der kunne bruge en Runner til undsætning næste gang? Eller måske har du en ven, der gerne vil op på cyklen igen – men den gamle jernhest i skuret kunne bruge en service først? Måske har du bestilt en ny cykel i gave til kæresten på nettet, men tænker at hverken dig eller hende egentlig gider prøve at samle den selv?

Eller måske er du en chef, der gerne vil opfordre dine medarbejdere til at cykle på arbejde?

Så har vi den perfekte gave til din kollega, ven, kæreste og medarbejdere! Gavekortet hos BikeRunner er ikke personligt, og er gældende i 2 år. Man skal blot oplyse koden på gavekortet i kommentarfeltet i vores ordreformular når man bestiller –  så trækkes beløbet fra den faktura man modtager på mail efter din cykel er repareret.

Du bestiller dit gavekort gennem at udfylde nedenstående formular, så modtager du dit gavekort i din mail sammen med en faktura på dit køb. Gavekortet er klart til at blive printet eller sendes videre til din ven!

BESTIL GAVEKORT

     

    Vælg beløb på gavekort:

     

    189kr (lapning)269kr (ny slange)(499kr (ny slange+dæk)399kr (cykelvask/eftersyn)359kr (samling af ny cykel eller cykeleftersyn)Andet - skriv selv beløb