fbpx

Cykelsmed Aalborg

Mobil cykelsmed Aalborg

Der er fuld fart på cykelstierne i det aalborgensiske byliv. Aalborg brander sig på at blive blandt de førende cykelbyer i Danmark. Er du blandt alle de friske cyklister, der fræser afsted flere gange om ugen eller måske endda dagligt? Så skal du naturligvis træde i pedalerne på en cykel, som altid er velsmurt, pumpet godt og med gear, der kører jævnt.

Et cykelværksted eller en cykelmekaniker i Aalborg kan være dyr. Vil du spare penge på at holde din cykel i god stand og samtidig have en erfaren cykelkyndig BikeRunner ud til din egen bopæl, når din cykel skal fikses? Så skal du have fat i BikeRunner i Aalborg.

BikeRunner Runner
Mobil cykelservice Aalborg

BikeRunner er din mobile cykelsmed i Aalborg

Hvis du – ligesom et stort antal andre borgere i Aalborg – er afhængig af, at din cykel kører som smurt hver dag, så ved du også, hvor frustrerende det er, når den ikke gør. Du punkterer pludseligt, dine gear hakker, og bremsen piver og er ikke lige så effektiv, som den var engang.

I den situation skynder du dig at bestille en Runner. Når du har bestilt den service, du ønsker – cykelvask, cykeleftersyn, cykellapning, kædesmøring, cykelvask mv. – så matcher vi din forespørgsel med hele vores kartotek af cykelentusiastiske og dygtige Runnere, som er en del af vores deleportal.

Kort efter modtager du en sms om Runneren, der har de fornødne kompetencer og værktøjet til at klare opgaven, samt om tidspunkt. Hvis tidspunktet ikke passer, har du mulighed for at afbestille igen. Runneren kommer til din bopæl, eller der hvor din cykel står parkeret, og klarer opgaven. Hvis du bestiller inden kl. 10.00, kan du i de fleste tilfælde få fikset dit cykelproblem samme dag – uanset om du er på kontoret, i skole eller derhjemme.

Cykellapning og cykelreparation i Aalborg

Det kan give udfordringer i hverdagen, når cyklen pludselig ikke fungerer – især hvis den er dit faste transportmiddel til både job, skole, byen, indkøb og jobsamtaler. Derfor kan det være en – om end unødvendig – stor stressfaktor for mange, når de pludselig står med en cykel, der ikke kører.

Har du oplevet det? Så har du måske også oplevet, at du ikke havde mulighed for at fragte cyklen ned til din lokale cykelsmed i Aalborg? Med BikeRunner har du fuld fleksibilitet. Vores Runner kommer nemlig til dig, så du kan få klargjort din cykel til vejene igen – og til en rigtig god pris endda.

Vi klarer alle slags cykelreparationer i Aalborg med vores store korps af dygtige og friske Runnere, der er klar til at få dig op i pedalerne igen, så det ikke behøver at give grund til hovedpiner, forsinkelser og unødvendigt store udgifter.

Aalborg cykelsmed
cykelvask-og-eftersyn-bikerunner

Forkæl din cykel med et cykeleftersyn i Aalborg

Udover de absolut nødvendige dag til dag-reparationer, som ofte opstår, så tilbyder vi også at sende en kompetent BikeRunner ud for at udføre årlige cykeleftersyn. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du får efterset din cykel to gange årligt. À la det eftersyn der laves på en bil. Det er for mange cyklister et i foråret og et i efteråret. På den måde forlænger du også tiden, hvor du kan have glæde af din cykel, inden du må investere i en ny.

Forkælelsen af din cykel skal være i topkvalitet, så der ikke er én finger at sætte på arbejdet. Derfor er screening af Runneres kompetencer i højsædet hos os, så vi kan sikre os, at du får leveret et topresultat, hver gang, og en cykel, som er både sikker og behagelig at begive sig ud i trafikken på.

Bestil dit cykeleftersyn her – og bliv godt og sikkert kørende på cykel igen. God cykeltur fra alle os til alle jer.