Samling af ny cykel

Har du en cykel i en kasse der skal samles?

Næsten halvdelen af alle cykler i Danmark er købt hos et supermarket såsom Bilka, Coop eller Føtex. Mange vælger at købe cykler online. Det er nemt og bekvemt ift. at få cyklen leveret hjem til døren til en god pris – men den kommer jo som bekendt i en kasse, og skal samles.

Hvis online-butikken tilbyder samling af ny cykel, så kræver de typisk at man henter den i butikken. På den måde falder jo idéen med at købe den online, og få den leveret. Den lokale cykelhandler er måske heller ikke så glad for at samle din cykel, da du ikke købt cyklen hos dem.

Tit ender man i en situation hvor man er nød til at gøre det selv. Og det er jo ikke altid man har tid til det! Måske føler man sig heller ikke helt bekvem med det, hvis man ikke selv er den store cykelhaj. Derfor tilbyder BikeRunner nu at du kan få en cykelkyndig Runner fra dit lokalområde ud, til at samle den for dig der hjemme!

samling af ny cykel

Samling af ny cykel -
349 DKK

Prisen for samling af ny cykel er som udgangspunkt den samme, uanset hvilken type cykel det er, eller hvor du har købt den. Hvis det er en meget speciel cykel du har købt (der vil tage betydeligt længere tid at samle), så får du et pris fra os inden, som du kan tage stilling til. Hvis du har et produktbillede af cyklen fra hvor du har købt den, så må du meget gerne vedhæfte det til din bestilling. Prisen inkluderer normale tilbehør såsom gears, bremser etc. – men ikke ekstra tilbehør du købt ud over selve cyklen.

Samling af cykeltilbehør - varieret pris

Måske har du købt en cykelstol til dit barn, nye smarte lygter, eller en cykelanhænger? Igen så har du måske ikke tid til at selv sætte det på, eller du føler dig ikke kyndig nok til at kaste dig ud i det. Det vil vi gerne hjælpe dig med! I din bestilling skal du vælge “Andet” og beskrive i kommentarfeltet hvad du ønsker monteret – og så modtager du et pris og tid fra din Runner som du kan tage stilling til.

samling af cykelanhænger