fbpx

Samling af ny cykel

Har du en cykel i en kasse der skal samles?

Næsten halvdelen af alle cykler i Danmark er købt hos et supermarked som f.eks. Bilka, Coop eller Føtex. Mange vælger at købe cykler online. Det er nemt og bekvemt ift. at få cyklen leveret hjem til døren til en god pris – men cyklen kommer jo som bekendt i en kasse og skal samles.

Hvis en webshop tilbyder samling af en ny cykel, kræver de typisk, at du henter den på deres adresse. På den måde falder idéen med at købe den online og få den leveret. Den lokale cykelhandler er måske heller ikke så glad for at samle din nye cykel, da du ikke købt den der.

Tit ender du i en situation, hvor du selv er nødt til at samle cyklen. Og det er jo ikke altid, man har tid til det! Hvis du ikke selv er den store cykelhaj, føler du dig måske heller ikke helt bekvem med det. Derfor tilbyder vi, at du kan få en cykelkyndig Runner fra dit lokalområde ud til at samle cyklen for dig derhjemme!

samling af ny cykel købt online - pige der går med en cykel

Samling af ny cykel -
499 DKK

Prisen for samling af en ny cykel er som udgangspunkt den samme, uanset hvilken type cykel det er, eller hvor du har købt den. Hvis det er en meget speciel cykel, du har købt (der vil tage betydeligt længere tid at samle), får du en pris fra os inden, som du kan tage stilling til. Hvis du har et produktbillede af cyklen fra stedet, hvor du har købt den, må du meget gerne vedhæfte det til din bestilling. Prisen inkluderer det normale tilbehør som f.eks. gear og bremser, men ikke ekstra tilbehør du købt ud over selve cyklen.

Samling af cykeltilbehør - varieret pris

Har du købt en cykelstol til dit barn, nye smarte lygter eller en cykelanhænger? Du har måske ikke tid til at sætte det på, eller du føler dig ikke kyndig nok til at kaste dig ud i det. Det vil vi gerne hjælpe dig med! I din bestilling skal du vælge “Andet” og beskrive i kommentarfeltet, hvad du ønsker monteret. Derefter modtager du pris og tidspunkt fra din Runner, som du kan tage stilling til.

Barn i cykelanhænger - samling af cykelanhængere og ny cykel - mobil cykelservice - cykelgear