fbpx

Garanti og forsikring

GARANTI

Det skal være sikkert!

Til trods af at vi lapper på gaden, og ikke i et cykelværksted, så giver vi alligevel 5 dages garanti på din reparation af punktering. Så hvis du punkterer igen inden for 5 dage, så skal du bare tage fat i BikeRunner eller din Runner hurtigst muligt på telefon, SMS eller email – så sørger vi for at en Runner kommer ud igen uden omkostninger for dig. Hvis det f.eks var en lapning der ikke holdt, og der nu er brug for at skifte slangen – så betaler du bare som om det var det vi havde gjort til at starte med.

smilende Runner sammen med cykler - lavet mobil cykellapning
Runner reparerer cykelpunktering for BikeRunner Lapning af cykel Cykellapning

FORSIKRING

Det skal være trygt!

Det skal være sikkert både for dig som kunde, og for en Runner, at modtage og udføre en opgave der er formidlet igennem platformen BikeRunner. Derfor har vi indgået en aftale med TopDanmark der forsikrer alle ordre formidlet igennem BikeRunner.

For dig som kunde betyder det, at hvis der skulle ske nogen skade på din cykel, eller på dig selv som person, til følge af den reparation som Runneren har udført – så er du forsikret igennem TopDanmark.

TopDanmark BikeRunner tilbyder forsikring på cykelreparation cykelservice cykelpunkteringgennem BikeRunner hos TopDanmark