fbpx

Mobil cykelservice punktering

Punktering på cyklen?

Der er få ting, der kan forstyrre en dag (eller uge!) så meget som en punktering på cyklen. I Danmark er mange afhængige af cyklen hver dag til at komme på arbejde eller hente børn. Hvis du bestiller inden kl 10, kan vi typisk have din cykel fikset, inden dagen er omme.

Din cykel kan stå hjemme, på dit arbejde eller på gaden. Du behøver ikke være til stede, hvis der er adgang til hjulet.

Lapning af cykel Cykellapning Lappe din cykel

Lapning af slange - 269 DKK

Ikke mange cykelsmede udfører lapning idag. Det kan ikke betale sig for cykelsmeden – prisen er lavere, og det kan tage lige så lang tid som et slangeskift. Men vi synes ikke, du skal betale for en ny slange, hvis der ikke er brug for det! Det kan dog være sådan, at Runneren vurderer, det er nødvendigt at skifte slange. Derfor har du godkendt det på forhånd, så Runneren stadig kan fikse din cykel umiddelbart på stedet.

Skift af slange - 369 DKK

Når du bestiller en ny slange, har vi brug for, du sender et billede med af de tal, der står indgraverede i gummiet på dit dæk (tallene viser størrelsen). På den måde kan Runneren sikre, at han har den rigtige størrelse slange med (som han typisk køber på vejen hen til din cykel). Hvis du ofte punkterer, har lappet slangen før, eller du tror, der kan være et problem med din ventil, er dette typisk det bedste alternativ.

Skift af slange Ny slange cykelslange Skifte slange cykel
Skift af slange og dæk cykelslange cykeldæk cykelreparation BikeRunner Mobil Cykelservice

Ny slange + dæk - 599 DKK

Hvis du kan se revner eller huller i dit dæk, er det en god idé også at få et nyt dæk. En Runner bruger gode standarddæk fra anerkendte mærker. Han kan skifte dæk på alle typer af standardcykler, ladcykler og elcykler. Hvis du har en speciel størrelse dæk eller specifikke ønskemål f.eks. punkteringsresistens, kan det være, Runneren først skal bestille det/finde det i en butik. I så fald kan der gå lidt længere tid, og det kan være forbundet med en ekstra omkostning. Det vil du dog få besked på, inden vi kommer, så du kan tage stilling til det.

BikeRunner tilbyder 3 forskellige slange+dæk-pakker – Bronze, Sølv og Guld. Læs mere om hvilken pakke du bør vælge til din cykel her.