Mobil cykelservice punktering

Punktering på cyklen?

Der er få ting der kan forstyrre en dag (eller uge!) så meget, som en punktering på cyklen. I Danmark er vi mange der er afhængige af vores cykel hver dag, til at komme på arbejde eller hente børn. Hvis du bestiller inden kl 10, kan vi typisk have din cykel fikset inden dagen er omme. Hvis du opdager en punktering derhjemme, så bare lad cyklen blive stående. Sørg for at der er adgang til det dæk der er punkteret – så fikser en Runner det mens du er på arbejde. Du behøver ikke være hjemme for vores skyld.

Hvis du punkteret på vej til arbejde, så lad cyklen stå hvor den er (hvis der kan være adgang til dækket). Alternativt – træk den med dig på arbejde, så kan du bare åbne den når vi kommer. Hvis det er muligt, så fikser vi den inden du skal afsted hjem igen. Husk dog at bestille hurtigst muligt, for at det ev. kan lade sig gøres.

Lapning af slange - 149 DKK

Der er ikke mange cykelsmede, der udfører lapning idag. Det kan ikke betale sig for cykelsmeden – prisen er lavere, og det kan tage lige så lang tid som et slangeskift. Men vi synes ikke du skal betale for en ny slange, hvis der ikke er brug for det! Det kan dog være sådan, at Runneren vurderer at det er nødvendigt at skifte slange. Derfor har du godkendt det på forhånd – så Runneren stadig kan fikse din cykel umiddelbart på stedet.

Skift af slange - 249 DKK

Når du bestiller en ny slange, så har vi behov for at du sender med et billede på de tal der står på dit dæk (der viser størrelsen). På den måde kan Runneren sikre at han har den rigtige størrelse slange med (som han typisk køber på vejen hen til din cykel). Hvis du oplever at ofte få punktering, har lappet slangen før, eller tror at der kan være et problem med din ventil – er dette typisk det bedste alternativ.

Ny slange + dæk - 498 DKK

Hvis du kan se revner eller huller i dit dæk, så er det en god idé at også få et nyt dæk på. En Runner bruger gode standarddæk fra anerkendte mærker. Han kan skifte dæk på de fleste typer af standardcykler, ladcykler og el-cykler. Hvis din cykel bruger en meget speciel størrelse dæk, kan det være at han først skal bestille det/finde det i en butik – og så kan det gå lidt længere tid. Det kan også være forbundet med en ekstra omkostning. Men det vil du få besked på inden vi kommer, så du kan tage stilling til det.