fbpx

Cykelsmed København

Mobil cykelsmed i København

København er i flere år blevet kåret som verdens bedste cykelby. Byen som rummer knap 700.000 cykler og mere end 384 km cykelsti. Men for at få det absolut mest optimale ud af den skønne hovedstad og cykelby, så er det naturligvis vigtigt, at du har en cykel, som fungerer upåklageligt.

Hos BikeRunner tilbyder vi mobil cykelservice ved fx punktering, samling af ny cykel eller blot et almindeligt eftersyn, så du atter er klar til at træde i pedalerne. Afhængig af hvilken service, du efterspørger, så matcher vi opgaven med en erfaren Runner, som er en cykelkyndig privatperson, der har hænderne skruet rigtigt på og alle de rette værktøjer med i rygsækken.

BikeRunner Runner

Cykelservice i København

At finde det helt rette cykelværksted i København kan være en vanskelig proces. Enten fordi de ikke yder den korrekte service, eller fordi det er placeret for langt væk fra din bopæl.

Vi har Runners, som dækker hele København. Uanset om du er bosat på Amager, Østerbro eller en helt tredje bydel, så vil en Runner hurtigt kunne komme ud til dig og fikse din cykel, så den igen er køreklar. Hvis der er adgang til cykelhjulet, så behøver du ikke engang at være hjemme, når den dygtige Runner svinger forbi. Vores Runners sørger altid for at levere et godt resultat, hvor der både er fokus på den skarpe kvalitet og høje sikkerhed – og dette er ovenikøbet til en god pris.

Cykellapning og cykelreparation i hele København

Ikke nok med at København er en fantastisk cykelby, så besidder den også et ganske rigt natteliv. Dette kan medføre nogle smadrede flasker, som ender på cykelstierne og dermed står du tilbage med et fladt cykeldæk næste morgen. Der er sjældent noget mere irriterende end et punkteret cykeldæk, når man allerede i forvejen er forsinket til kontoret, jobsamtalen, fodboldkampen eller forældremødet.

Få en Runner ud til din bopæl, eller hvor din cykel står placeret, som lynhurtigt vil fikse det punkteret dæk for dig. Uanset om det er mandag morgen eller søndag eftermiddag, så hjælper vi dig. Hvis du bestiller en tid inden kl.10, så vil du kunne få lappet din cykel allerede samme dag.

Mange københavnerne er afhængige af cyklen i dagligdagen – det er en trofaste følgesvend, som ikke kan undværes i en hektisk hverdag. Derfor kan det hurtigt blive en stressfaktor, når cyklen driller. I København har vi mange Runners, hvilket giver en utrolig fleksibilitet. Står du med en hasteopgave? Så bare rolig, i mange tilfælde er det muligt at få en Runner ud i løbet af få timer.

Cyklist København Christianshavn cykelservice
Service abonnement cykel hjemme

Kast kærlighed over din cykel i København

Til en god pris kan du få klargjort din cykel til foråret og efteråret. Det anbefales, at man minimum to gange årligt får foretaget et eftersyn og service af sin cykel, lige så vel som du ville gøre med din bil. Dette eftersyn er især vigtigt, hvis du er én af de mange cyklister, som dagligt kører gennem hvileløse og befærdede København.

Hos BikeRunner sørger vi for, at din cykel står skinnende klar til den nye sæson. Bestil enten et grundigt cykeleftersyn eller en skøn cykelvask, hvor der ikke er én finger at sætte på slutresultatet. Vi kan håndtere de fleste opgaver her hos BikeRunner, uanset hvilken cykeltype- eller model, som du er indehaver af.

Bestil en Runner allerede i dag, det tager under ét minut! Vi sørger for, at du hurtigt kan komme ud at cykle på de københavnske cykelstier igen. Når du har lagt en bestilling, vil du modtage et svar angående tidspunkt og match af Runner. Hvis tiden ikke passer dig, kan du selvfølgelig altid aflyse igen.