fbpx

Cykelsmed Århus

Mobil cykelsmed i Århus

BikeRunner.dk er den nye løsning for dig der søger en mobil cykelsmed i Aarhus. Vi har flere gode Runners rundt omkring i Aarhus kommune, der hurtigt kan hjælpe dig hjemme med reparation af punktering, service, samling af ny cykel med mere. Se vores dækning på kortet til højre.

Du bestiller en Runner hurtigt og nemt her online på hjemmesiden. Din ordre bliver sendt ud til alle vores Runners i Aarhus, der så vil tage stilling til din forespørgsel. Så snart en Runner har accepteret din opgave modtager du en sms med kontaktoplysninger til Runneren, samt tidspunkt.

Hvis du bestiller inden kl 10, så kan vi typisk fikse din cykel inden dagen er omme i Aarhus. Du betaler efterfølgende og nemt på feks. MobilePay, kontant, tilsendt faktura som du kan betale med kort, ApplePay, GooglePay etc.


Århus mobil cykelservice

Mobil cykelsmed i Århus – fikser din cykel på stedet

I Århus gør man meget for at være en attraktiv cykelby med årlige cykelregnskaber og mål for fremtiden. Den udvikling slutter vi os til hos BikeRunner – så alle cyklister i Århus kan køre smooth i pedalerne. Derfor tilbyder vi mobile cykelsmede i Århus, der gør det virkelig let for dig at få cykelhjælp på stedet, hvis heldet er ude, og dit vigtigste transportmiddel halter.

Punkterer din cykel på vej til arbejde, står der en erfaren og cykelkyndig Runner klar et sted i Århus til at foretage en cykellapning på stedet. Det samme gælder, hvis du mangler hjælp til at samle en cykel, du netop har købt. Det kan også være, at du gerne vil have lavet et billigt cykeleftersyn, så alle dele på din cykel er tiptop og velsmurte.

Vi tilbyder altså forskellige cykelservices, som dem du kan finde på et hvilket som helt cykelværdsted i Århus. Forskellen er bare: Vi kommer til dig, og du sparer penge. Det, synes vi, er en win-win. Vi matcher din opgave med en erfaren cykelentusiast, som er en del af vores deleøkonomiske online platform. Den her cykelkyndige person finder så dig og din cykel med alt det fornødne værktøj til at klare opgaven, som du har bestilt. Vi har høje krav til vores Runners i Århus, som skal igennem en ansøgningsproces, så vi sikrer, at de udfører arbejdet til ug – hver gang.

Cykellapning og cykelreparation i hele Århus

Heldigvis for dig, så er Århus et af de områder i Danmark, hvor vi har den allerbedste dækning i forhold til antallet af cykelglade Runnere, der kan hjælpe dig sikkert og trygt op i pedalerne igen. Uanset om du bor eller blot befinder dig i Risskov, Viby, Aabyhøj eller i midtbyen, så vil en Runner kunne komme dig til undsætning, så du kan blive godt kørende på din cykel igen.

Hvis du er en af de mange århusianere, der er afhængigt af cyklen, så giver vores cykelservice dig en formidabel fleksibilitet, så cykelproblemer og cykelreparationer ikke behøver at være grund til bekymringer og hovedpiner.

Mobil cykelsmed Åarhus
Service abonnement cykel hjemme

Din cykel længe leve med cykeleftersyn

Cykeleftersyn er en af de ydelser, som vi tilbyder, at en Runner kan komme og udføre for dig. Vi anbefaler, at du får din cykel smurt, efterset og efterspændt min. to gange om året. Mange cyklister vælger at gøre det forår og efterår.

I stedet for at sende cyklen til en cykelmekaniker i Århus, så book en af vores dygtige og friske Runnere, som kan komme ud til dig, hvad end du har bestilt et grundigt eftersyn eller en velfortjent cykelvask. Du behøver faktisk ikke engang være hjemme, når den matchede Runner kommer for at fikse din cykel, hvis blot Runneren har frit adgang til cyklen.

Om 2 min. kan du have booket en Runner til at komme og skifte slange, lappe, samle, vaske eller efterse din trofaste følgesvend. Bestil din Runner nu! Mangler du i samme ombæring et støtteben, ringeklokke eller cykelpumpe, så har du mulighed for også at bestille det. Efter du har sendt din bestilling, vil du hurtigst muligt modtage et svar om Runner og tidspunkt. Hvis det ikke passer dig, så kan du altid afbestille igen.

God cykelfornøjelse på de århusianske cykelstier og cykelgader.