fbpx

Punkteringsreparation Barnevogne

ER DIN BARNEVOGN PUNKTERET?

Vores mobile service gør, at du sparer både tid, penge og kræfter på at tage barnevognen eller klapvognen hen til et værksted. Hvis uheldet er ude, kan du bestille en Runner hos BikeRunner. Så kommer denne og fikser din punkterede barnevogn hurtigst muligt. Hos BikeRunner ønsker vi, at gøre livet nemmere for dig, der har børn og benytter en barnevogn. Som ejer af en barnevogn med forskellige barnevogns-rutiner implementeret i din hverdag, skal du ikke længere være nervøs, når du går en tur med børnene i barnevognen.

Vi gør opmærksom på at vi tilbyder denne type service på alle barnevogne der har hjul med luft i. Hvis din barnevogn ikke har luft i dækkene, men du har problem med dit hjul, så skal typisk hele hjulet skiftes. Der anbefaler vi at du kontakter producenten af barnevognen for at få fat i reservedele.

Mobil service barnevogn

NEMMERE FOR DIG, SOM ER EJER AF EN BARNEVOGN

Vores deleøkonomiske online platform gør, at det er en mulighed for dig som ejer af en punkteret barnevogn eller klapvogn, at få den repareret af en Runner. Alle vores Runners har gode kompetencer og erfaring.

Vi hos BikeRunner vil gerne sikre, at du som kunde føler dig tryg, når du får en Runner ud og fikser din barnevogn. Ydermere, at du føler at du får hvad du betaler for. Vi ønsker ikke, at du skal betale overpris på services. Derfor fikser vi altid kun dét, som du ønsker at have lavet. Dette vil sige, at vi ikke skifter et dæk på din barnevogn, hvis det ikke er nødvendigt. Hvis det kan klares med en lapning eller ny slange, så er det den reparation vi udfører på din barnevogn. Medmindre du ønsker et nyt dæk til barnevognen, selvfølgelig.

Hvordan fungerer det i praksis?

Du kan enkelt bestille en Runner på BikeRunner.dk. Du kan typisk få en Runner ud samme dag, hvis du bestiller inden kl 10. Vi hos BikeRunner gør altid vores bedste, for at få en Runner ud til dig hurtigst muligt. Så du ikke skal stå med en punkteret barnevogn eller klapvogn alt for længe!

Når din ordre er oprettet, bliver den sendt afsted til alle vores Runners i dit område. Når en Runner har accepteret opgaven får både dig og din Runner en SMS med jeres kontaktoplysninger. På den måde kan I tage kontakt til hinanden angående yderligere planlægning af tidspunktet, hvor Runneren skal komme og reparere din punkterede barnevogn. Vi tilbyder sågar en fleksibilitet, der gør, at du ikke selv behøver at være tilstede, når Runneren fikser barnevognen. Bare der er adgang til de dele/områder, hvor der skal repareres (altså at barnevognen ikke er låst på de områder). På den måde så kan du f.eks. sagtens passe børnene eller være på arbejde, mens den fikses!

I forhold til betalingen, er det op til dig, om du vil betale via en faktura med kort (f.eks. Apple Pay og Google Pay), Mobilepay eller kontanter direkte til din Runner.

Mobil service barnevogne
barnevognshjul punktering

Hvad skal jeg bestille til barnevognen?

Når du bestiller i BikeRunners ordreformular, så vil du opdage at der ikke er specifikke punkterings-produkter ift. netop barnevogne eller klapvogne. Det er fordi at BikeRunner generelt arbejder med faste priser, uanset hvilken cykel der er tale om (eller i dette tilfælde transportmiddel). Det skal være nemt for kunden at bestille på vores platform. Derfor gør vi som udgangspunkt ikke forskel i pris mellem forskellige cykler eller forskellige barnevogne.

Du skal derfor blot vælge mellem vores almindelige produkter indenfor punkteringsreparation – dvs. enten lapning, ny slange eller nyt dæk. Hvis du ønsker en ny slange, og et nyt dæk til din barnevogn – så skal du bestille produktet “Ny slange + dæk 1 hjul (Bronze) 599 DKK“.

Du skal tage et billede af din barnevogn, samt de tal der står på det dæk der skal skiftes, og vedhæfte din ordre. Du finder størrelsen på dækket indgraveret i gummiet i selve dækket. Hvis det er svært at få et godt billede, kan du også bare skrive de tal der står i kommentarfeltet i din ordre. Hvis du ikke har mulighed for at sende billeder lige nu, kan du sende dem senere. Men skriv så endelig i kommentarfeltet at det handler om en bestilling til en barnevogn.

Udover punkteringsreparation tilbyder vi som udgangspunkt ikke andre services til din barnevogn. Men du er altid velkommen at spørge din Runner hvis det er.

Hvis I er en institution (børnehave, vuggestue) der ønsker punkteringsservice til jeres barnevogne i et serviceaftale, så send os endelig en mail på info@bikerunner.dk. I er også meget velkomne til at lave en almindelig ordre – vedhæfte så gerne kontaktoplysninger til selve institutionen i kommentarfeltet. Inkludere ev. faktureringsoplysninger såsom feks. EAN-nr.

Mobil cykelservice - vi kommer hjem til dig!

Frygt ikke! Vi hos BikeRunner kan nemlig hjælpe dig, hvis du har en barnevogn eller klapvogn, der er punkteret. Vores Runners kan komme ud til dig og fikse din barnevogn på din lokation i Danmark. Om din barnevogn trænger til en lapning, en ny slange eller et nyt dæk, kan vi hos BikeRunner hjælpe dig.

Du kan bestille en Runner til de fleste byer i Danmark. Se kortet til venstre, for at finde ud af hvilke byer i Danmark, vi opererer i.