fbpx

Cykeludstyr og cykeltilbehør

Cykeludstyr

Når du alligevel får en Runner ud for at lappe din cykel hjemme – så kan det jo godt være, at du også gerne vil bestille noget nyt cykeludstyr! På BikeRunner.dk kan du bestille flere type cykeltilbehør, som man tit står og mangler.

Når du bestiller cykeludstyr på BikeRunner.dk, så gør Runneren ligesom han gør med nye slange eller dæk. Han tager til den nærmeste butik og køber det til dig. Hvert cykeltilbehør som tilbydes har nogle specifikke kriterier/kvaliteter, som du kan se nedenfor. Men udover dem, så vil du ikke vide eksakt, hvilken f.eks. ringeklokke du får. Hvis du ønsker et helt specifikt produkt og brand af f.eks. pedaler, anbefaler vi derfor i stedet, at du køber dem selv, inden du bestiller. Så kan vi sætte dem på for dig, hvis du ønsker.

Du kan trygt stole på , at Runneren køber tilbehør, som vil passe lige præcis din cykel, og du ved altid, hvad prisen er i forvejen 🙂

Ringeklokke cykeltilbehør cykeludstyr

Ringeklokke - 59 DKK

Du får en standard ringeklokke. Runneren køber som udgangspunkt en diskret farve f.eks. sort eller metal, men ringeklokken kan også være ensfarvet i anden farve. Hvis du bestiller en ringeklokke til en barnecykel, prøver han at finde en lidt mere sjov ringeklokke, som han tror passer til den, der cykler på cyklen. Han monterer selvfølgelig din ringeklokke korrekt for dig.

Cykellygter - 149 DKK

Du får gode batteridrevne lygter både til for og bag. Runneren køber ikke de absolut billigste diodelygter, som man bare spænder på. Du får et godt standard pris-sæt, der typisk skal monteres på (hvilket din Runner selvfølgelig gør for dig).

.

cykellygter cykellys lys på cyklen

Cykelkurv - 299 DKK

Du får en cykelkurv, der er monteret på dit styr. Kurven kan enten være fikseret eller mulig at tage af med en klikfunktion. Runneren køber ikke en kurv, der kun “hænger” på dit styr. Din kurv kommer til at være enten sort eller af stål.

Cykelpumpe - 119 DKK

Du får en god cykelpumpe, der selvfølgelig passer til den ventil, du har på dit cykeldæk. Bemærk; vi har brug for et billede af din cykel, hvor ventilen er synlig. Din pumpe er enten mini, standard eller stående.

Cykelsadel - 259 DKK

Du får som udgangspunkt en sort sadel (med mindre du spørger om noget andet). Selvfølgelig kommer din sadel til at passe din cykels type og størrelse. Du får en damesadel til en damecykel eller selvfølgelig en racesadel til en racercykel. Du skal sende et billede med af din cykel, så Runneren kan købe én, der passer/ligner den du allerede har.

Cykellås - 259 DKK

Du får et stærkt mobil kæde-cykellås (ikke stålwire). Som udgangspunkt prøver Runneren at købe en sort lås, men det kan også være andre farver, hvis sort ikke er tilgængeligt. Du kommer til at kunne låse den med enten nøgle eller kombination.

Støtteben - 229 DKK

Du får et godt støtteben, der passer til din cykel. Det er højst sandsynligvis et sidestøtteben, men det kan også være todelt, hvis det vil være bedre til din cykel. Det vil primært være sort, men kan også være i stål.

Cykelpedaler - 269 DKK

Du får gode standard pedaler, højst sandsynlig sorte i plastik, men det kan også være i metal. Runneren tager selvfølgelig højde for din cykels type og størrelse. Send gerne et billede med af din cykel. Det er kun muligt at bestille pedaler i sæt, også selvom du kun har brug for én pedal.