fbpx

Punkteringsreparation Kørestol

ER DIN Kørestol PUNKTERET?

Når man sidder i kørestol, så er det ikke nemt at få den fragtet til en cykelsmed ift. at få den repareret med punktering eller andet. Selvfølgelig er man afhængig af sin kørestol. Du skal ikke behøve vente i flere dage for at kunne få en lapning, ny slange eller nyt dæk på din kørestol.

Hvis du bestiller på BikeRunner.dk, så sørger vi før at du hurtigt kan komme rundt igen. BikeRunner har “Runners” i Danmarks 20 største byer, der fikser punkteringer hurtigt på mange cykler om dagen. Og de kan også sagtens hjælpe dig med din kørestol.

Vi gør lige opmærksom på at en Runner som udgangspunkt kun kan hjælpe med u-komplekse hånddrevne kørestole med “cykeldæk”. Såfremt du har feks. en eldreven scooter eller lignende, eller en kompleks kørestol der kræver specielle værktøj eller er meget tung, så kan vi som udgangspunkt desværre ikke hjælpe pt. 

punktering kørestol

NEMMERE FOR DIG, der sidder i kørestol

BikeRunner.dk er en deleøkonomisk tjenesteplatform. Når du laver en ordre på vores platform, så bliver den umiddelbart sendt ud til alle Runners tæt på dig. Hvis du bestiller inden kl 10, så kan vi typisk have din kørestol fikset inden dagen er omme i de fleste områder vi dækker.

En Runner er en cykelkyndig handyman i dit område, som typisk lapper, skifter slange og dæk på mange forskellige typer af cykel-køretøj hver uge. BikeRunner har ofte blevet kontaktet af mennesker i kørestol, som af naturlige grunde har svært at fragte kørestolen til en cykelhandler. Så vi har udført servicen siden BikeRunners start 2019.

Efter din bestilling, og accept af en Runner – modtager du en sms og en mail med forslag på tidpunkt og din Runners kontaktoplysninger. På den måde kan I snakke eller skrive med hinanden hvis der er brug for det.

At bestille en Runner gennem BikeRunner.dk for at fikse din kørestol, er både hurtigt og til en god pris. Hvis det kan klares med en lapning eller ny slange, så er det den reparation vi udfører på din kørestol. Medmindre du ønsker et nyt dæk til barnevognen, selvfølgelig.

Bestiller du ad veje for en anden?

Det er ikke sjældent at en person i en punkteret kørestol får hjælp til at finde en løsning. Hvis du feks. bestiller til en ven, forælder eller lignende – så beskriv gerne i din ordre hvordan vi kan få adgang til kørestolen på adressen, men også hvordan vi får fat i dig. Du må også gerne beskrive hvordan det ønskes at betale. Det navn og email du udfylder i ordre-formularen skal gerne til den der skal betale regningen.

Efter gennemført service så kan du vælge at modtage en faktura i din mail, som du betaler med kreditkort, ApplePay eller Google Pay. Du kan også modtage en faktura som du kan betale gennem MobilePay. Det kan også betales kontant eller med MobilePay direkte til Runneren på stedet. Hvis ingen av ovenstående alternativ er mulige, så kan der også sendes en faktura der kan betales på kontooverførsel. Beskriv gerne i kommentarfeltet i din ordre hvordan I ønsker betale.

Bestiller du som feks. plejer fra et alderdomshjem eller institution, så venligst oplys navn på institutionen, email til faktura samt ev. EAN-nummer i kommentarfeltet. Er jeres institution/kommune interesseret i en serviceaftale med BikeRunner ift. punkteringsreparationer på kørestole generelt, så send venligst en mail på info@bikerunner.dk.

Lapning kørestol
nyt dæk hjul kørestol

Hvad skal jeg bestille til kørestolen?

Når du bestiller i BikeRunners ordreformular, så vil du opdage at der ikke er specifikke punkterings-produkter ift. netop kørestole. Men u-komplekse hånddrevne kørestol har dæk som ofte er i præcis de samme størrelser som cykler.

Hos BikeRunner gør vi ikke forskel i pris ift. hvilken type cykel eller kørestol vi skal lappe, sætte ny slange på eller nyt dæk. Du skal derfor blot vælge mellem vores almindelige produkter indenfor punkteringsreparation – dvs. enten lapning, ny slange eller nyt dæk.

Du skal tage et billede af kørestolen, samt de tal der står på det dæk der skal skiftes, og vedhæfte din ordre. Du finder størrelsen på dækket indgraveret i gummiet i selve dækket. Hvis det er svært at få et godt billede, kan du også bare skrive de tal der står i kommentarfeltet i din ordre. Hvis du ikke har mulighed for at sende billeder lige nu, kan du sende dem senere. Men skriv så endelig i kommentarfeltet at det handler om en bestilling til en kørestol.

Udover punkteringsreparation tilbyder vi som udgangspunkt ikke andre services til din kørestol. Men du er altid velkommen at spørge din Runner hvis det er.

Mobil cykelservice - vi kommer hjem til dig!

Frygt ikke! Vi hos BikeRunner kan nemlig hjælpe dig, hvis der er en kørestol der er punkteret. Vores Runners kan komme ud til dig og fikse din kørestol hvor det passer dig. Om din kørestoltrænger til en lapning, en ny slange eller et nyt dæk, kan vi hos BikeRunner hjælpe dig.

Du kan bestille en Runner til de fleste byer i Danmark. Se kortet til venstre, for at finde ud af hvilke byer i Danmark, vi opererer i.