fbpx

Cykeldæk og Cykelslange

Trænger du til at skifte slange og dæk på din cykel?

Ikke sjældent er årsagen til din punktering, at du faktisk har brug for et nyt cykeldæk. Dette kan være tilfældet også hvis dine cykeldæk er forholdsvis nye. Hvis man har været uheldig, så kan en sten eller et stykke glas lave en større skade i cykeldækket. Til trods af at man tager det ud, så kan hullet i cykeldækket slippe nye formål igennem der punkterer cykelslangen igen. Derfor er det nogle gange bedst at skifte både slange og dæk. Hvis du ser tydelige revner eller slitage i dit dæk, så skal du helt klart gøre det for at undgå at punktere igen.

Hvilken type af dæk man skal købe, er en helt videnskab! Der findes mange forskellige brands, teknologier, priser og kvaliteter. Ikke sjældent svæver en mekaniker ved et brand af dæk, og en anden ved noget andet. Men faktum er, at hvilken kvalitet af cykeldæk du bør købe – primært har at gøre med hvilken cykel du har, og hvor meget og hvor henne du bruger den.

Alle cykler har ikke brug for de absolut dyreste mest avancerede dæk. Og omvendt er nogle cykler så tunge eller hurtige at man er nødt til at købe lidt mere slidstærke dæk der kan klare det. Hos BikeRunner prioriterer vi at det skal være så nemt og overskueligt for dig som kunde som muligt. Derfor har vi lavet 3 overskuelige slange+dæk pakker, med tilhørende anbefalinger.

samling af ny cykel købt online - pige der går med en cykel

Nyt dæk og slange - BRONZE 599kr

Du skal være “Nyt dæk og slange – Bronze” hvis du gerne vil have standard cykeldæk til din “hverdagscykel”. En hverdagscykel er en to-hjulet cykel, typisk med “hverdagsudstyr” såsom bagagebærer, skærme og lås – og uden el. Det er typisk det man kalder en Citybike – men kan også være en “bedstemorcykel” eller en “hollændercykel”. Nogle gange er de “sporty”; såsom en mountainbike eller racer. Det er både herre- dame- og børnecykel, og det er disse type cykler som de fleste dansker stadig har. Til disse type cykler så kan du sagtens købe en Bronze pakke af slange og dæk. Den indeholder et normalt standard dæk og slange, ligesom du vil finde hos diverse større forhandlere såsom Bilka, Thansen, Coop, Harald Nyborg etc. Det type dæk er helt fint til denne type cykel, også hvis du cykler på den ofte. Mærket kan være f.eks. SCO, Busetto, Greenfield og Duro.

Hvis du bestiller 2 nye dæk og slanger fra Bronze-pakken samtidigt (dvs. du skifter dæk og slange på 2 hjul), så giver vi dig rabat, og du får det til 999kr. 

Nyt dæk og slange - SILVER 699kr

Dette er den pakke vi anbefaler at du køber som minimum hvis du har en 2-hjulet elcykel, eller en ladcykel uden el. En 2-hjulet el-cykel cykler i højere hastigheder end en almindelig 2-hjulet cykel, og skal dermed også kunne tåle hårdere opbremsninger. Det er derfor denne type cykel har brug for et mere slidstærkt dæk end kun standard dæk. Det samme gælder en ladcykel uden el, som måske ikke cykler hurtigere end feks. citybikes, men som af natur vejer mere og er tyngre lastet. Så skal dit dæk også kunne klare mere. Du bør også købe “Ny dæk og slange – Silver” – pakken hvis du ønsker mere punkteringsresistente dæk til din hverdagscykel. Du skal være opmærksom på at disse dæk ikke er “punkteringsfrie cykeldæk”, men den korrekte term er punkteringsresistente.

 

Hvis du bestiller 2 nye dæk og slanger fra Silver-pakken samtidigt (dvs. du skifter dæk og slange på 2 hjul), så giver vi dig rabat, og du får det til 1199kr. 

Mobil Cykelservice Bikerunner

Nyt dæk og slange - GOLD 799KR

Dette er den pakke som vi minimum anbefaler for eldrevne ladcykler, da dine cykeldæk på en sådan cykel skal kunne håndtere både høje hastigheder og meget vægt samtidigt. Det vil ydermere være denne pakke vi foreslår hvis du cykler mere professionelt eller semi-professionelt – såsom at du træningskører din dyre race-cykel i lange stræk, eller konkurrerer med din mountainbike. Du kan selvfølgelig også købe denne pakke til din hverdagscykel, 2-hjulet elcykel eller ladcykel uden el – hvis du ønsker de bedste dæk markedet har at tilbyde ift. punkteringsresistens og slidstyrke.

I guldpakken er du også velkommen at gå i dialog med din Runner ift. hvis der er nogle specielle specifikationer du godt kunne tænke dig ift. dit dæk. Runneren vil ellers vælge det bedste alternativet til din type af cykel.

Hvis du bestiller 2 nye dæk og slanger fra Guld-pakken samtidigt (dvs. du skifter dæk og slange på 2 hjul), så giver vi dig rabat, og du får det til 1399kr. 

Mobil cykelservice - vi kommer hjem til dig!

BikeRunner.dk er den nye løsning for dig der søger en mobil cykelsmed til at skifte dæk og slange, eller andre services såsom cykellapning, samling af ny cykel, cykeleftersyn, cykelvask eller montering af cykeludstyr. Se vores dækning i Danmark på kortet til højre.

Du bestiller en Runner hurtigt og nemt her online på hjemmesiden.  En “Runner” er en cykelkyndig privatperson eller enkeltmandsvirksomhed i dit område. Din ordre bliver umiddelbart sendt ud, og så snart en Runner har accepteret din opgave modtager du en sms med kontaktoplysninger til Runneren, samt tidspunkt.

Hvis du bestiller inden kl 10, så kan vi typisk fikse din cykel inden dagen er omme. Du betaler efterfølgende og nemt på feks. MobilePay, kontant, tilsendt faktura som du kan betale med kort, ApplePay, GooglePay etc.