fbpx

Cykelevent
virksomheder

Vil du fremme cyklisme i din virksomhed?

Hos BikeRunner kan du bestille cykelservice til dine medarbejdere på arbejdspladsen. Vi er den oplagte partner hvis du ønsker at fremme brug af cyklen hos dine medarbejdere. At cykle på arbejde giver bedre sundhed, og færre sygedage. Mange danskere i Danmarks største byer gør allerede selv brug af BikeRunner udenom deres arbejdsgiver. Hvis man punkterer på vej til arbejde, er det meget nemmere at bestille en Runner til arbejdspladsen, der fikser cyklen under dagen. På den måde behøver man ikke tage fri fra arbejde for at få fikset sin cykel, og man kan cykle hjem den samme dag. Der er en gang brug for at være til stede, bare læg nøglen i feks receptionen!

Der er mange virksomheder i Danmark, der gerne vil være med til at gøre det endnu nemmere for deres medarbejdere, at cykle på arbejde. Derfor har du som virksomhed nu mulighed for at afholde et event på arbejdspladsen, hvor dine medarbejdere kan få serviceret deres cykel.

Jer som arbejdsgivere kan vælge at give jeres medarbejdere en cykelservice, eller de kan selv betale for den – og “kun” få fordelen af at det bliver arrangeret på adressen. BikeRunner tilbyder markedets mest digitale og automatiserede arrangement, uden stor administration for virksomheden. Eventet kan bestilles fra gang til gang, eller kontinuerligt (hvilket giver rabat).

Vores forskellige pakker:

vikrsomhedsevent cykelservice

Virksomheden giver en cykelservice

Det er altid meget værdsat, og mange medarbejdere melder sig glædeligt til –  når virksomheden står for en Cykelservice til dem. Prisen for et sådant event på jeres adresse er blot 1499 DKK ex moms i Event gebyr + Cykelservice (359kr ex moms/cykel) eller Cykelservice+vask (399kr ex moms/cykel).  Pakken indeholder:

 • Frit antal tilmelde cykler
 • Jeres personlige kontaktperson hos BikeRunner for koordinering af eventet
 • Valgfrit dato/er (skal helst bookes 2 uger i forvejen så tilmelding kan nås)
 • Færdig information at sende rundt til medarbejdere
 • Unikt tilmeldingslink med nem tilmelding på specifikke tider i løbet af dagen
 • Mulighed for medarbejderen at nemt tilkøbe yderligere services som de selv betaler online efter service
 • Ingen unødvendig administration for virksomheden med excelark og kommunikation
 • Samlet regning til virksomheden

Medarbejderen betaler selv

Uanset hvis I vælger at medarbejderen selv betaler for sin service eller reparation, så værdsætter jeres medarbejdere altid at I gør det nemt for dem at få styr på deres cykel. I sørger for at cykelsmeden kommer til dem, i stedet for at de skal bøvle med at transportere cyklen til værksted, hente etc.  Prisen for et sådant event for virksomheden er 2999 DKK ex moms. Medarbejderen bestiller bare selv i forvejen hvad de ønsker fra vores liste af services, reparationer og reservedele.  Pakken indeholder:

 

 • Frit antal tilmelde cykler
 • Jeres personlige kontaktperson hos BikeRunner for koordinering af eventet
 • Valgfrit dato/er (skal helst bookes 2 uger i forvejen så tilmelding kan nås)
 • Færdig information at sende rundt til medarbejdere
 • Unikt tilmeldingslink med nem bestilling af hele BikeRunners sortiment
 • Mange forskellige betalingsmuligheder efter service for medarbejderen – MobilePay, ApplePay, kort etc.
 • Ingen unødvendig administration for virksomheden med excelark og kommunikation


Hvor er det tilgængeligt?

Alle steder hvor vi har dækning (kan ses på kortet til venstre), kan vi også afholde et cykelevent hos din virksomhed eller ejendomsforening. Vi vil rekruttere så mange Runners som der er brug for til dine medarbejdere. Eventet kan også være over flere dage, hvis I ønsker. BikeRunner har allerede færdige system for hvordan eventet gennemføres logistisk, ift. hvilken cykel der tilhører hvilken medarbejdere, forsvarlig opbevaring af nøgler etc. Det er derfor minimum af administration for virksomheden selv ved afholdelse af disse event. I skal bare nyde af at jeres medarbejdere er glade, og kommer cyklendes på arbejde!

Såfremt du er interesseret i et af disse type events, eller andre ting (såsom kontinuerlige events, serviceaftale på virksomhedens egne cykler eller andre partnerskaber med BikeRunner) – så benyt venligst interesse-formularen nedenunder! 

Udfyld interesseformular

   

  Vælg hvad I er interesseret i:

   

  Event - virksomheden giver en serviceEvent - medarbejdere betaler selvKontinuerlige cykeleventsServiceaftale på virksomhedens egne cyklerAndet - beskriv i kommentarfeltet