fbpx

Cykelsmed Odense

Mobil cykelsmed i Odense

Cyklisternes by Odense har rigtig mange cykelglade indbyggere. Er du en af dem, der nyder godt af Odenses 560 km cykelstier, cykelgader og supercykelstier? Og er du ligesom mange andre cyklister i Odense dybt afhængigt af, at din cykel er køreklar og velfungerende – hver dag, når du tager den til alt fra fodboldkamp, skole-/hjem-samtale og shopping i midtbyen til kontoret og skoven.

Eller måske har du en ældre cykel stående derhjemme, der kunne trænge til en god opfriskning, før den er værd at tage en tur på i den friske luft igen. BikeRunner, din mobile cykelsmed i Odense, kommer og fikser det, du har behov for, lige når det passer dig.

Odense by mobil cykelservice
Mobil cykelservice ODense

Punktering? Bestil en mobil cykelsmed i Odense

Du er på vej til arbejde mandag morgen. Du er lidt sent på den. Desværre var der fest og glade dage langs cykelstierne i det odensianske natteliv i weekenden. Derfor er der endt nogle glasskår på din vej. Du rammer et. Din cykel punkterer. Der findes ikke noget mere irriterende. Nu kommer du med garanti for sent.

Har du stået i den situation og ikke vidst, hvad du skulle gøre? Måske har du endda trukket din cykel derfra eller låst den fast til den nærmeste lygtepæl. Dét er absolut ikke optimalt.

Men bare rolig … din lokale BikeRunner hjælper dig. Vi har nemlig et stærkt netværk af dygtige, erfarne og cykelglade Runnere, som står klar i Odense, når du bestiller cykelvask, kædesmøring, cykeleftersyn, cykellapning og andre former for cykelreparationer.

Når du bestiller en cykelsmed i Odense via vores deleøkonomiske platform, BikeRunner, vil dine bestilling blive matchet med en af vores mange registrerede cykelentusiaster i nærområdet. Kort tid efter du har foretaget din booking, vil du modtage en besked med information om tidspunkt, og hvilken runner der kommer ud til dig. Du kan naturligvis afbestille, hvis tidspunktet ikke passer ind i din hverdag.

Cykellapning, cykelvask og cykelreparation i hele Odense

Uanset hvor du bor i Odense, og om du har brug for at få din cykel samlet, vasket, lappet, smurt eller efterset, så har vi en Runner, der har kompetencer til at løfte dine behov, så din cykel kan blive klar igen.

Gør dig selv den tjeneste at lade BikeRunner være dit lokale cykelværksted i Odense. Fordelen ved vores cykelservice er, at vi kommer til dig – til din bopæl – og du sparer penge i forhold til en cykelmekaniker i Odense. Samtidig benytter vi os af alle de private, cykelkyndige mennesker, der sidder med de rette værktøjer, masser af erfaring og lysten til at hjælpe dig. Det, synes vi, er bæredygtig social deleøkonomi, som gavner alle.

Vi tager kvaliteten seriøst af det arbejde, som vores Runnere udfører. Det skal være fleksibelt. Hvis du bestiller før kl. 10.00, så vil du i de fleste tilfælde kunne få fikset din cykel allerede samme dag. Vi har både Runnere, der er klar fredag aften, søndag eftermiddag og torsdag morgen.

Du skal naturligvis være tilfreds med resultatet. Derfor skal alle Runnere igennem en ansøgningsproces, så vi kan sikre, at du – med deres hjælp – atter kan komme sikkert i pedalerne igen.

cykelvask-og-eftersyn-bikerunner

Forkæl din cykel med et eftersyn

Vi ordner både det rent og skært nødvendige. Det elementært nødvendigt. Det, som du har brug for på din vej – når uheldet er ude. Men vidste du, at vi også tilbyder, at du kan få Runnere ud for at udføre de årlige eftersyn på din cykel? Giv det et skud. Vi er ret sikre på, at du ikke vil fortryde. Bestil et cykeleftersyn i Odense nu – og eventuelt en cykelpumpe eller andet cykelgrej, du mangler på samme tid.